ISB0119HTT

YENİ İHRACAT PAZARLARI VE İŞBİRLİKLERİ İÇİN LINKEDIN EĞİTİMİ

İş Dünyasının En Popüler Platformlarından Biri Olan Linkedın Yeni İhracat Pazarlarına Açılmak, Mevcut Pazarları Geliştirmek Ve Yeni İşbirlikleri Oluşturmak İsteyen Firmalar Tarafından Da Sıklıkla Kullanılıyor. Yeni İhracat Pazarları Ve İşbirlikleri İçin Linkedın Eğitimi İle Katılımcılara Profil Oluşturmaktan Başlayarak, Marka Sayfası Yönetmek, Doğru İçerik Planı Ve Linkedın Pazarlama Çözümlerini Kapsayan Bir İçerik Sunuluyor.

04.07.2019

ISB0319

YENİ İHRACAT PAZARLARI VE İŞBİRLİKLERİ İÇİN LINKEDIN EĞİTİMİ

Linkedın; Günümüz İnternet Dünyasının Vazgeçilmezi Olan Sosyal Ağların Özellikle İş Dünyası İçin Popüler Platformlarından Biri. Diğer Sosyal Ağlardan Farklı Olarak İş Amaçlı Kullanılan Linkedın, Aynı Zamanda Doğru Kullanım İle Yeni İhracat Pazarlarına Açılmak Ve Mevcut Pazarları Geliştirmek, Yeni İşbirlikleri Oluşturmak İsteyen Firmalar İçin De Son Derece Yararlı Olan Dijital Bir Mecra. İş Hayatı İle İlgili Bilgilerin Paylaşıldığı Dünyanın En Geniş Profesyonel Ağlarından Birini Olan Linkedın Ayrıca Dijital Reklamın Yükselen Trendi Arasında Da Yer Alıyor. İso (İstanbul Sanayi Odası) Olarak, Linkedın’İn Türkiye Satış Ortağı Adcolony İşbirliği İle Üyelerimize Yönelik Linkedın Profili Oluşturmaktan Başlayarak, Marka Sayfası Yönetmek, Doğru İçerik Planı Ve Linkedın Pazarlama Çözümlerini İçeren Bir Eğitim Gerçekleştiriyoruz. Eğitim İçeriği: • Linkedın Nedir? • Linkedın’De Profil Oluşturma • Linkedın’De Nasıl İçerik Üretilir? • Linkedın’De Uzmanlaşma • Linkedın Pazarlama Çözümleri • A/B Test Ve Pratik Öneriler • Linkedın’De Ölçümleme Ve Optimizasyon Ayrıca Adcolony, Firmaların Linkedın’İn Profesyonel Ortamını Daha Etkin Ve Uygun Maliyetle Kullanması İçin İso Üyelerine Özel Bir İndirim Kampanyası Hakkında Bilgi De Verecektir.

04.07.2019
  • Saat: 09:00 - 12:00

END4019

İSO SANAYİDE AR-GE VE TASARIM MERKEZLERİ SEMİNERİ (25 HAZİRAN 2019)

Kosgeb İstanbul Anadolu Yakası Müdürlüğü Eğitim Salonu'nda Gerçekleştirilecek Seminerde, Ar-Ge Ve Tasarım Merkezleri Destekleri Ve İso Ar-Ge Ve Tasarım Merkezleri Danışmanlığı Projesi İle İlgili Bilgi Aktarımı Gerçekleştirilecektir.

25.06.2019
  • Saat: 09:30 - 12:00

END3919

TIBBİ CİHAZ ÜRETİCİLERİ İÇİN MDR GENEL BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Seminerimiz, Tıbbi Cihaz Regülasyonu Mdr'ye Geçiş Süreci, Yeni Cihaz Sınıflandırmaları, Klinik Değerlendirme Ve Pms İle İlgili Çizilmesi Gereken Yol Haritası Konusunda Tıbbi Cihaz Üreticilerinin Yapması Gereken Sistemsel Değişiklikler İle İlgili Bilgilendirme Amacı Taşımaktadır.

24.06.2019
  • Saat: 08:30 - 17:00

END3619

KOZA TALKS:BAŞARILI GİRİŞİMCİLİK HİKAYELERİ-2

Koza Talks Etkinlik Serisi İle Hedeflenen; Hem Koza Bünyesindeki Girişimlere Hem De Bu Ekosistemde Yer Alan Tüm Girişimlere Açık Bir Söyleşi Ve Etkileşim Ortamı Yaratmak. Bu Etkinlikle, Ekosisteme Değerli Katkıları Bulunan Ve Girişimcilere Işık Tutabilecek Kıymetli Bilgi Ve Deneyimlere Sahip Olan İş İnsanlarından Hem Girişimcilik Serüvenini Dinlemek Hem De Yatırımcılık Perspektifinden Bakarak Girişimcilere Yol Gösterici Olmak Planlanmaktadır. Program; Girişimci, Mentor, Sanayici, Firma Sahibi, Melek Yatırımcı, Risk Sermayedarı Vb. Ekosistemin Tüm Paydaşlarına Yönelik Tasarlanmış Olup, Katılım Ücretsizdir.

21.06.2019
  • Saat: 18:30 - 20:30

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative