END4119

İLETİŞİM BECERİLERİ VE ÇATIŞMA YÖNETİMİ EĞİTİMİ (01-02 AĞUSTOS 2019)

İletişim Becerileri Ve Çatışma Yönetimi Eğitimi İle, Sorumlu, Uzman, Yönetici, Her Seviyedeki Profesyonellere Ve Her Bir Departmanın Kimliğini De Koruyarak, İletişim Becerileri Kazandırmak Ve İletişim Ortamının Karmaşaya, Anlaşmazlığa Ve Belirsizliğe Dönüştüğü Kriz Ortamlarını Ve Çatışmaları Çözebilecek Teknik Ve Organizasyonel Becerilerini Ortaya Çıkarmak Amaçlanmaktadır.

01.08.2019
  • Saat: 09:30 - 16:30

AIA2119

E-İHRACAT İLE GLOBAL PAZARLARA ULAŞIN

Odamız Bünyesinde Faaliyet Gösteren Avrupa İşletmeler Ağı Tarafından, Firmalarımızın Elektronik Ticareti Doğru Anlamalarına, İhracatta Etkili Ve Yaygın Şekilde Kullanmalarına Ve Uzun Vadeli Plan Yapmalarına Katkıda Bulunmak Amacıyla 10 Temmuz 2019 Tarihinde İhracat Akademisi İle Global Pazarlara Ulaşın Başlıklı Bir Seminer Düzenlenmektedir.

ÜCRETSİZ
10.07.2019
  • Saat: 13:00 - 17:30

END3219

DİJİTAL DÖNÜŞÜM MİNİ MBA (8 TEMMUZ-1 AĞUSTOS 2019)

İstanbul Sanayi Odası Tarafından Düzenlenen Dijital Dönüşüm Mini Mba Programı, Dijitalleşme, Endüstri 4.0 Giriş Ve Dijital Strateji, Dijital İnovasyon, Nesnelerin İnterneti, Yapay Zekâ, Bulut Bilişim Sistemleri, Artırılmış Ve Sanal Gerçeklik, Dijital Pazarlama, Robotik Süreç Otomasyonu, Eklemeli Üretim, Büyük Veri, Siber Güvenlik Ve İş Süreçleri Uygulamaları Konularını Ele Alarak, Firmalara Dijital Dönüşüm Yol Haritalarını Oluştururken Vizyon Kazandırmayı Hedeflemektedir

08.07.2019
  • Saat: 18:30 - 21:30

TRZ0419

TRIZ EĞİTİMİ: PROBLEM ÇÖZME, SİSTEMATİK VE BİLİMSEL İNOVASYON YÖNTEMİ (8-9 TEMMUZ 2019)

Avrupa İşletmeler Ağı Projemiz Çerçevesinde Düzenlenen Eğitim Programımız İle Çalışanların Yaratıcılık Seviyelerinin Yükseltilmesi, İnovatif Ürün Ve Süreç Tasarımı İçin Yeni Araçların Öğrenilmesi, Buluşla Ve Fikri Mülkiyet İle Sonuçlanacak Çalışma Felsefesi, Trız Yaklaşımı İle Rakipler Arasında Fark Yaratılması Hedeflenmektedir.

08.07.2019
  • Saat: 09:00 - 17:00

END3719

YENİ NESİL TEKNOLOJİ YATIRIMCILIĞI EĞİTİMİ (06-07 TEMMUZ 2019)

İstanbul Sanayi Odası Tarafından Koza Girişim Hızlandırma Programı Projesi Çerçevesinde Düzenlenen Yeni Nesil Teknoloji Yatırımcılığı Mini Mba Programı; Girişim Sermayedarı Ya Da Melek Yatırımcı Olmak İsteyen Sanayicileri, İş Adamlarını Ve Aile Şirketi Yöneticilerini "Yeni Nesil Teknoloji Girişimi (Startup) Yatırımcılığı" İle Tanıştırmak, Bu Konuda Farkındalık Yaratarak, Sermaye Sahiplerinin Ve Geleceğin Sanayicilerinin Yatırımcılık Ve Girişimcilik Ekosistemine Entegre Olmalarının Önünü Açarak Girişimcilik Dünyasıyla İlgili Gelişmeleri Daha Yakından Takip Edebilmelerini Amaçlamaktadır.

06.07.2019
  • Saat: 10:00 - 18:00

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative