MBA1420

AİLE ŞİRKETLERİ VE KURUMSAL YÖNETİM MİNİ MBA - ONLİNE

İstanbul Sanayi Odası Tarafından Düzenlenen Online - Aile Şirketleri Ve Kurumsal Yönetim Mini Mba Programı, Kurumsallaşma Hususunu Kapsamlı Şekilde Ele Alarak, Firmalara Kurumsal Yönetim İle İlgili Temel Vermeyi Amaçlamaktadır.

21.05.2020
  • Saat: 13:00 - 16:30

EGT6520

CORONA SONRASI YENİ NORMAL VE PANDEMİ SONRASI SEKTÖRLERİN ALMASI GEREKEN AKSİYONLAR ONLİNE EĞİTİM

Eğitimimizde, Yeni Normal Kavramı, Coronavirus Sürecinin Günlük Yaşamımıza Ve İş Hayatımıza Etkisi, Corona Sürecinde - Sonrasında Dijital Teknolojilerin Önemi - Dijital Dönüşümü Doğru Yönetmek, Yeni Normalde Yeni Teknolojiler Ve Sektörlerin Alması Gereken Aksiyonlar Ele Alınacaktır.

18.05.2020
  • Saat: 14:00 - 15:30

EGT6420

ŞİRKETLERDE BİLGİ GÜVENLİĞİ ONLİNE EĞİTİM

Eğitimimizde, Tarihsel Bir Perspektif İçinde Bilgi Güvenliğinin Önemi, Gerekli Yatırımların Gecikmeden Yapılmasının Önemi, Bilgi Güvenliği Konusunda Nerede Olduğumuzu Ve Bizleri Nelerin Beklediği Konularına Değinilecektir.

15.05.2020
  • Saat: 16:00 - 17:30

ARA0120

COVİD19 - ALACAK RİSKLERİNİN VE KREDİ SİGORTALARININ İŞLEYİŞİ VE YÖNETİMİ

İstanbul Sanayi Odası Olarak, Koronavirüs (Covid-19) Salgını Sürecinde Etkinliklerimizi Sanal Mecrada Gerçekleştirmekteyiz. Bu Çerçevede, 12 Mayıs Salı Günü (Bugün) Saat 16:00 Da "Covid19-Alacak Risklerinin Ve Kredi Sigortalarının İşleyişi Ve Yönetimi" Konulu Bir Web Semineri (Webinar) Düzenlenecektir.

12.05.2020
  • Saat: 16:00 - 18:00

EGT6220

ÜRETİM SEKTÖRLERİ İÇİN ENDÜSTRİ 4.0 BAŞLANGIÇ REHBERİ

Üretim Süreçleri, Endüstrinin Başlangıcından Beri İnsan Emeği İle Gelişti Ve İlerledi. Ancak Teknoloji, Yazılım, Yapay Zeka, Elektronik Ve Robotik Gibi Kök Teknolojilerin Gelişmesiyle Birlikte Artık Üretim Süreçleri Daha Verimli Ve Otonom Yürütülebilir Olmak İçin Gerekli Altyapıya Sahip Oldu. Bu Eğitim İle Ürün Üretimi Yapan Bir Endüstri Çarkının Teknoloji İle Nasıl Daha Da Verimli Hale Getirilebileceği Ve Dönüştürülebileceğini İnceleyeceğiz.

12.05.2020
  • Saat: 14:00 - 15:30

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative