END3819

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ EĞİTİMİ (11-12 HAZİRAN 2019)

İnsan Kaynakları Yönetimi Eğitimi Kapsamında; Entegre İnsan Kaynakları Yönetimi: Tanımı, Önemi Ve Çevresel Faktörler, İş Analizlerinin Rolü, İnsan Kaynakları Planlaması Ve Seçimi, Eğitim Ve Geliştirme, Performans Değerlendirme, Kariyer Yönetimi, Ücret Ve Ücret Yönetiminin Önemi Hakkında Bakış Açısı Kazandırılacaktır.

11.06.2019
  • Saat: 09:30 - 16:30

CVEN0519

ENERJİ MİNİ MBA

"Enerji"; Konusu Politik, Hukuksal, Çevresel Ve Ekonomik Konuları Yatayda Kesen Ve Teknolojik Gelişmelerle Bağlantılı Dinamik Bir Sektördür. Bu Da Enerji Konusundaki Eğitimlerin Disiplinlerarası Bir Yaklaşımla Tasarlanmasını Gerektirmektedir. Odamızca, Enerji Sektöründe Çalışan Veya Çalışmak İsteyen Kişilere Yönelik "Enerji Mini Mba"; Eğitim Programı Düzenlenmektedir.

CVEN0619

ENERJİ MİNİ MBA

“Enerji” Konusu Politik, Hukuksal, Çevresel Ve Ekonomik Konuları Yatayda Kesen Ve Teknolojik Gelişmelerle Bağlantılı Dinamik Bir Sektördür. Bu Da Enerji Konusundaki Eğitimlerin Disiplinlerarası Bir Yaklaşımla Tasarlanmasını Gerektirmektedir. Odamızca, Enerji Sektöründe Çalışan Veya Çalışmak İsteyen Kişilere Yönelik “Enerji Mini Mba” Eğitim Programı Düzenlenmektedir.

END3519

DİJİTAL DÖNÜŞÜM MİNİ MBA (10 HAZİRAN - 4 TEMMUZ 2019)

İstanbul Sanayi Odası Tarafından Düzenlenen Dijital Dönüşüm Mini Mba Programı, Dijitalleşme, Endüstri 4.0 Giriş Ve Dijital Strateji, Dijital İnovasyon, Nesnelerin İnterneti, Yapay Zekâ, Bulut Bilişim Sistemleri, Artırılmış Ve Sanal Gerçeklik, Dijital Pazarlama, Robotik Süreç Otomasyonu, Eklemeli Üretim, Büyük Veri, Siber Güvenlik Ve İş Süreçleri Uygulamaları Konularını Ele Alarak, Firmalara Dijital Dönüşüm Yol Haritalarını Oluştururken Vizyon Kazandırmayı Hedeflemektedir.

AIA0119

DIŞ TİCARETTE GÜMRÜK MEVZUATI UYGULAMALARI

İstanbul Sanayi Odası Bünyesinde Faaliyet Gösteren Avrupa İşletmeler Ağı İstanbul Merkezi Tarafından İşletmelerin Yurt Dışı Pazarlarda İhracat Kapasitelerini Arttırmak Amacıyla, 23 Mayıs 2019 Tarihinde Odakule Meclis Salonunda “Dış Ticarette Gümrük Mevzuatı Ve Uygulamaları” Konulu Seminer Düzenlenecektir.

ÜCRETSİZ
23.05.2019
  • Saat: 09:00 - 17:00

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative