END0419

STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA (21-22 OCAK 2019)

Stratejik Yönetim Eğitimi Kapsamında; Strateji, İlgili Kavramlar, Stratejik Bilinç, Stratejik Analiz, Stratejik Yönlendirme, Strateji Alternatiflerinin Belirlenmesi Ve Stratejilerin Seçimi, Stratejik Planlama, Stratejilerin Uygulanması Ve Stratejik Kontrol Aşamaları Hakkında Bakış Açısı Kazandırılacaktır.

ÜCRETLİ
21.01.2019
  • Saat: 09:30 - 16:30

END0619

"İSO SANAYİDE AR-GE VE TASARIM MERKEZLERİ" SEMİNERİ (17 OCAK 2019)

Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürlüğü İle İşbirliği Halinde Hayata Geçirilecek Seminerde, Ar-Ge Ve Tasarım Merkezleri Destekleri İle İlgili Bilgi Aktarımı Gerçekleştirilecek Ve Firma Deneyimleri Paylaşılacaktır.

17.01.2019
  • Saat: 09:30 - 13:30

END0719

İSTANBUL SANAYİ ODASI REEL SEKTÖR VE SİGORTALANABİLİR RİSKLER BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (16 OCAK2019)

Seminerde, Reel Sektörde Kurumsal Risk Yönetimi, Ağır, Orta Ve Hafif Rizikoların Tanımlanması, Hasar Anında Yapılması Gerekenler Ve Çalışan Yan Hakları (Sağlık, Hayat, Bes) Gibi Konularla İlgili Bilgi Aktarımı Gerçekleştirilecektir.

16.01.2019
  • Saat: 14:00 - 16:30

ARA0219

BELİRSİZLİK ORTAMINDA ŞİRKET YÖNETİMİ (İSO ODAKULE)

Geleceği Öngörebilme Ve Şirket Yönetimi Giderek Önem Kazanmaktadır. Geleceği Daha İyi Öngörebilmek Ve Risklere Karşı Gerekli Önlemleri Alabilmek, Şirketleri Krizlere Karşı Korumakta, Ekonomik Fırsatlardan Yararlanmalarına İmkan Sağlamaktadır. Bu Nedenle Odamızca Firmaların Geleceği Daha İyi Öngörebilmelerine Ve Risklere Karşı Tedbirleri Zamanında Alabilmelerine Destek Olmak Amacıyla Bir Seminer Programı Düzenlenmektedir.

15.01.2019
  • Saat: 09:30 - 13:00

ARA0119

SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME İÇİN GÜÇLÜ BİLANÇO YÖNETİMİ (İSO ODAKULE)

Günümüzde Sürdürülebilir Büyüme İçin Güçlü Bilanço Yönetimi Giderek Önem Kazanmaktadır. Güçlü Bilanço Yönetimi, Şirketleri Kriz Ve Risklere Karşı Korurken, Aynı Zamanda Ekonomideki Fırsatlardan Yararlanma İmkanı Da Sunmaktadır. Bu Nedenle Odamızca Dengeli Bir Sermaye Borç Yapısı, Pozitif Nakit Akışı Ve Etkin İşletme Sermayesi Yönetimi, Karlı Varlık Optimizasyonu Vb. Konuların Ele Alınacağı Bir Seminer Programı Düzenlenmektedir.

10.01.2019
  • Saat: 09:30 - 13:00

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative