EGT4120

NESNELERİN İNTERNETİ (IOT) EĞİTİMİ

Nesnelerin İnterneti (Iot) Eğitimi İle Katılımcılara, Iot Uygulama Alanları, Protokolleri, Mimarisi Ve Çalışma Mantığı Hakkında Bilgiler Verilmesi, Eğitim Sırasında Iot Uygulamaları Geliştirilmesi, Nesnelerin İnternetine Dair Tüm Detaylar Hakkında Katılımcılara Gerekli Bilgi Ve Becerilerin Kazandırılması Hedeflenmektedir.

Etkinlik Tarihi

ÜCRETSİZ
26.03.2020
  • Saat: 09:30 - 17:00

EGT4520

VERİ BİLİMİNE GİRİŞ

Eğitim Çerçevesinde, Katılımcıların Veri Bilimine İlk Adımı Atmaları, Makine Öğrenmesi Algoritmalarını Gerçek Veriler İle Uygulamalı Olarak Öğrenmeleri, Veri Görselleştirmeleri Yapmaları, Gözetimli (Supervised) Ve Gözetimsiz (Unsupervised) Öğrenme Kavramlarını Öğrenmeleri, R Dilini Aktif Olarak Kullanmaları, Ggplot2 Ve Dplyr Paketlerini Aktif Olarak Kullanmaları, Veriyi İstedikleri Formata Getirip Analitik Çalışmaya Hazır Hale Getirmeyi Öğrenmeleri, Verideki Eksik Hücreleri Doldurmayı Öğrenmeleri, Bir Veri Bilimi Projesinin Baştan Sona Ne Gibi Adımlardan Oluştuğunu Ve Bu Adımların Uygulanmasını Öğrenmeleri Hedeflenmektedir.

Etkinlik Tarihi

ÜCRETSİZ
26.03.2020
  • Saat: 09:30 - 17:30

AIA0720

KENYA ÜLKE GÜNÜ

İso (İstanbul Sanayi Odası) Tarafından 24 Mart 2020, Salı Tarihinde 12:30 - 16:30 Saatleri Arasında İstanbul Sanayi Odası Odakule Meclis Toplantı Salonu'nda "Kenya Ülke Günü & Yatırım Fırsatları" Konulu Bir Seminer Düzenlenecektir. Seminer Ücretsiz Düzenlenmekte Olup Kontenjan 200 Kişi İle Sınırlıdır.

Etkinlik Tarihi

ÜCRETSİZ
24.03.2020
  • Saat: 12:30 - 16:30

EGT3720

TRIZ EĞİTİMİ: PROBLEM ÇÖZME, SİSTEMATİK VE BİLİMSEL İNOVASYON YÖNTEMİ

Avrupa İşletmeler Ağı Projemiz Çerçevesinde Düzenlenen Eğitim Programımız İle Çalışanların Yaratıcılık Seviyelerinin Yükseltilmesi, İnovatif Ürün Ve Süreç Tasarımı İçin Yeni Araçların Öğrenilmesi, Buluşla Ve Fikri Mülkiyet İle Sonuçlanacak Çalışma Felsefesi, Yüksek Problem Çözme Motivasyonunun Sağlanması, Trız Yaklaşımı İle Rakipler Arasında Fark Yaratılması Hedeflenmektedir.

Etkinlik Tarihi

ÜCRETLİ
23.03.2020
  • Saat: 09:30 - 17:30

SEM0920

DİJİTAL DÖNÜŞÜM FIRSATLARI SEMİNERİ - BEYLİKDÜZÜ OSB (23 MART 2020)

İstanbul Sanayi Odası Tarafından Düzenlenecek Seminer'de İso Sanayide Dijital Dönüşüm Ofisi Programı Ve Yeni Nesil Dijital Teknolojiler Hakkında Bilgilendirme Yapılacaktır.

Etkinlik Tarihi

ÜCRETSİZ
23.03.2020
  • Saat: 09:30 - 12:30

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative