END0615
İŞLETME SERMAYESİ ÇALIŞTAYI (30 NİSAN 2015)
Daralan Kar Marjları Nedeni İle Karlılıkların Gittikçe Azaldığı Günümüzde "İşletme Sermayesi" Konusu İş Hayatının Gündeminde Sıklıkla Yer Almaktadır. İşletme Sermayesi Çalıştayımızda Şirketlerin Nakit İhtiyacı Ve Bu İhtiyacın Nasıl Yönetilmesi Gerektiği Değerlendirilmektedir.
Etkinlik Tarihi
- Saat: 13:00 - 17:00
AIA0615
PLASTİK SEKTÖRÜNDE GÜNCEL GELİŞMELER
Bu Seminerde Plastik Sektörünün Üretim, İhracat, İthalat Yapısı, Gelecek Vizyonu, Hedefleri Ve Sorunları Gibi Başlıkları Ele Almayı Planlıyoruz. Seminerin Son Bölümünde Düzenleyeceğimiz Bir Panel İle Özellikle Son Dönemde Üyelerimizden Odamıza İletilen Sorunların Başında Yer Alan Hurda İthalatı, Sektörde Dahilde İşleme Rejimi Kurallarının Uygulanışı Ve Plastik Hammadde İthalatı Konuları Hakkında Bir Durum Değerlendirmesi Yapmayı Hedefliyoruz.
Etkinlik Tarihi
- Saat: 14:00 - 17:30
AIA0515
MENŞE KURALLARI SEMİNERİ
28 Nisan 2015 Tarihinde, 10.00 - 17.00 Saatleri Arasında Odakule Meclis Salonu'nda Düzenlenecek Olan Menşe Kuralları Başlıklı Seminerde, Dünya Ticaretinde Menşe Kurallarının Önemi, Gümrük Birliği Ve Mevzuatımızdaki Menşe Kuralları İle Ab'deki Yeni Menşe Kuralları Gibi Başlıklar Altında Ele Alınacaktır.
Etkinlik Tarihi
- Saat: 10.00 - 17.00
PYE0215
PROJE YÖNETİMİ PRENSİPLERİ VE STANDARTLARI EĞİTİMİ (20-21 NİSAN 2015)
Eğitimimizin Kontenjanı Dolmuştur. İlginize Teşekkür Ederiz. Eğitim Önümüzdeki Aylarda Tekrarlanacaktır.
Etkinlik Tarihi
- Saat: 09:00 - 17:30
ARA0515
İSO KAĞIT, KAĞIT ÜRÜNLERİ VE BASIM SANAYİ SEKTÖR RAPORU TANITIM TOPLANTISI
İso 16. Grup Meslek Komitesi Üyeleri Ve Sektör Uzmanlarının Katkı Ve Katılımlarıyla Hazırlanan Kağıt, Kağıt Ürünleri Ve Basım Sanayi Sektör Raporu, 15 Nisan 2015 Çarşamba Günü, Saat 13.30'Da İso Odakule 1. Kat Meclis Toplantı Salonu'nda Düzenlenecek Bir Tanıtım Toplantısıyla Kamuoyuna Açıklanacaktır.
Etkinlik Tarihi
- Saat: 13:30 - 17:00