EGT8324

ÖĞRENMEYİ ÖĞRENMEK & KURUM İÇİNDE BİRBİRİNDEN ÖĞRENME KÜLTÜRÜ YARATMAK EĞİTİMİ

Bu eğitim, katılımcıların öğrenmeyi öğrenerek, bireysel öğrenme süreçlerini daha etkili hale getirmelerine katkıda bulunacaktır. Katılımcılar, öğrenme biliminin temel yaklaşımları ışığında öğrenme süreçlerinin temel dinamiklerini anlayarak, daha iyi öğrenme alışkanlıkları geliştirecek ve iş yerinde bilgi paylaşımı ve iş birliği temelli bir öğrenme ortamı yaratmanın yollarını keşfedecektir.

Etkinlik Tarihi

11.11.2024

  • Saat: 09:30 - 16:30
  • Son Kayıt Tarihi: 11.11.2024
  • Kalan Kontenjan: 12
Öğrenmeyi Öğrenmek & Kurum İçinde Birbirinden Öğrenme Kültürü Yaratmak Eğitimi 
11 Kasım 2024
09:30 - 16:30

Bu eğitimde katılımcılar, öğrenmeyi öğrenecek ve öğrenme biliminin temel yaklaşımlarından hareketle hem kendi öğrenme süreçlerinde hem de kurum içi öğrenme ve gelişim süreçlerinde aktif rol alacaktır. Ayrıca, mentorluk, koçluk, iş gölgeleme, işbaşında öğrenme ve dijital araçlarla birbirinden öğrenme kültürünü nasıl teşvik edeceklerini öğrenecekler. Grup çalışmalarıyla teoriyi pratiğe dökme fırsatı bulacak ve kurum içinde sürdürülebilir bir öğrenme atmosferi oluşturmak için aksiyon planları hazırlayacaklar.

Eğitim İçeriği: 

• Öğrenme nedir ve nasıl gerçekleşir?
• Beynin öğrenme süreçleri
• Düşüncenin modları ve hafızanın yapısı
• Öğrenmede motivasyon ve odaklanma
• Öğrenme stratejileri ve teknikleri 
• Etkili not alma ve bellek artırma yöntemleri
• Gelişim planı hazırlama
• Birbirinden öğrenme kültürü yaratmak 
• Bilgi paylaşımını destekleyen iş yeri kültürü nasıl oluşturulur?
• Öğrenme modu ve performans modu
• Mentorluk, koçluk, iş gölgeleme, iş başı eğitim vd.
• Bilgi paylaşımını teşvik eden dijital platformlar ve araçlar
• Grup çalışmaları ve vaka analizleri
• Kurum içinde bilgi paylaşımını artırmaya yönelik öneriler geliştirme
• Kurum içinde öğrenme kültürünü teşvik etmek için aksiyon planı oluşturma
• Bireysel öğrenme alışkanlıklarını güçlendirmek için kişisel öğrenme hedefleri belirleme

Hedef Kitle: Tüm çalışanlar, tüm seviyeler

Eğitim 11 Kasım 2024 tarihinde 09:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Eğitim Yeri: Odakule, Meşrutiyet Cad. No:63, 34430 Beyoğlu/İstanbul 
Eğitim yeri ve diğer bilgileri eğitim öncesinde katılımcılarımıza iletilecektir.

Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretlidir.
İSO Üyesi: 2.500 TL 
Katılımcı: 2.750 TL 

Ödeme kredi kartı ile kayıt sırasında online olarak veya banka havalesi ile yapılabilmektedir.

Kayıt sonrası, bir kayıt onay e-postası ve ayrıca KDV mükellefi olmadığımız için makbuz veya fatura kesemediğimizden muhasebe işlemlerinizde kullanabilmeniz amacıyla oluşturulan ödeme yazısını içeren bir e-posta, kayıt sırasında vereceğiniz e-posta adresine otomatik olarak gönderilecektir. 

Banka havalesi için hesap bilgileri:
Hesap Sahibi: İstanbul Sanayi Odası
IBAN No: TR25 0006 4000 0011 0111 5690 56 (İŞ BANKASI)

Banka Havalesi ile ödeme yapacak katılımcıların dikkatine:
Banka havalesi ile ödeme yapan katılımcıların, öncelikle kontenjan durumunu kontrol etmeleri ve ödeme sonrası dekontlarını e-posta/faks ile tarafımıza iletmesi, ardından aşağıdaki link aracılığı ile kaydolması gerekmektedir. Online kayıt yapmaksızın sadece ücretin yatırılmış olması, eğitime kaydın gerçekleştirildiği anlamına gelmemektedir.

Eğitimci: Ömür Doğan,
Öğrenme Tasarımcısı, Organizasyonel Gelişim Koçu (PCC), İK Danışmanı
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Bölümü’nden mezun oldu. Yüksek lisansını Ankara Üniversitesi’nde Eğitimin Sosyal ve Tarihi Temelleri bölümünde öğrenme bilimi alanında yaptı ve tezini özel işletmelerdeki eğitimlerin yetişkin öğrenmesi ve eğitim sosyolojisi açısından incelenmesi üzerine hazırladı.Çağdaş Drama Derneği’nde Yaratıcı Drama Liderliği programını tamamlayıp bitirme projesini “Yaratıcı Düşünme” üzerine hazırladı. Üniversiteden mezun olduğunda ilk üç yıl ilköğretim çocukları için yardımcı ders kitapları hazırladı.Ardından uzun yıllar farklı şirketlerde grup müdürlüğü dahil insan kaynakları yöneticisi ve insan kaynakları danışmanı olarak çalıştı.Şu anda ise öğrenme tasarımcısı, eğitmen, insan kaynakları danışmanı, içerik üreticisi ve ICF ünvanlı profesyonel koç (PCC) olarak insanlara yol arkadaşlığı yapıyor.Bir Ömür Yaratıcılık: Yaratıcı Yaşam Rehberi (Sola Unitas Yayınları) ve Süper Öğrenme Gücü: Öğrenmeyi Öğren (Elma Yayınları) adlarında iki kitabı bulunan Ömür Doğan, Şapka Danışmanlık’la birlikte öğrenmeyi öğrenme, eğiticinin eğitimi, yenilikçi ve yaratıcı düşünme, tasarım odaklı düşünme eğitimleri başta olmak üzere kurumsal hayatta liderlikte çeviklik ve yaratıcılık, stratejik insan kaynakları, organizasyonel gelişim koçluğu, eğiticinin eğitimi, inovasyon, eleştirel düşünme, problem çözme, karar verme, hikayeleştirme, sunum teknikleri, mülakat teknikleri, koçluk, iletişim ve takım çalışması gibi konularda eğitimler, webinarlar ve atölyeler tasarlayıp sunuyor.Evli ve biri kız diğeri erkek iki çocuk babası olan Ömür Doğan’ın en büyük hayali, çocuklarının “benim babam Ömür Doğan” deyip kendisiyle gurur duymasıdır.8 yıllık eğitmenlik ve danışmanlık kariyerinde yaklaşık 17 farklı sektörde 50’ye yakın kurumda binlerce saat eğitim, webinar, birebir yönetici koçluğu ve çalıştay programları gerçekleştirdi.


KATILIMCI TİPİNİ SEÇİNİZ

ETKİNLİK DETAY

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative