EGT7124
YENİ NESİL SATINALMA YÖNETİMİ ONLİNE EĞİTİM
Satınalma faaliyetinin etkin yönetimi şirketlere rekabet avantajı sağlamaktadır. Eğitimde değişen endüstri dünyasının belirsizlik ve risk ortamlarında daha etkin satınalma yönetimi gerçekleştirmek için gerekli yaklaşımları, stratejileri ve uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Etkinlik Tarihi
14.08.2024
- Saat: 13:30 - 16:30
- Son Kayıt Tarihi: 14.08.2024
- Kalan Kontenjan: 72
Yeni Nesil Satınalma Yönetimi Online Eğitim
14 Ağustos 2024
13:30-16:30
Satınalma faaliyetinin etkin yönetimi şirketlere rekabet avantajı sağlamaktadır. Eğitimde değişen endüstri dünyasının belirsizlik ve risk ortamlarında daha etkin satınalma yönetimi gerçekleştirmek için gerekli yaklaşımları, stratejileri ve uygulamaları hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
İçerik:
Endüstri Dünyasında Yeni Gelişimler ve Gerekler
Satınalma Stratejileri, Kategori Yönetimi
Tedarikçi İlişkileri Yönetimi
Satınalmada Risk Yönetimi
Kontrat Yönetimi
Dijital Dönüşüm ve Satınalma 4.0
Hedef Kitle: Satınalma ve tedarik zinciri ile ilgili iş pozisyonlarında çalışanlar, satınalma ve tedarik zinciri ile ilgili kariyerini geliştirmek isteyenler
Eğitim 14 Ağustos 2024 tarihinde 13:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde eğitim günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir.
Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız.
https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.
Eğitmen: Galatasaray Üniversitesi, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı, Galatasaray Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı, Lojistik Derneği (LODER) Başkanı
Galatasaray Lisesinden sonra 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü tamamladı. Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans derecelerini Fransada ENSGIden (Ecole Nationale Superieure de Génie Industriel) 1996 yılında ve Boğaziçi Üniversitesinden 1997 yılında aldı. Endüstri Mühendisliği alanındaki doktora tezi çalışmalarını, kendisine verilen Yükseköğretim Kurulu yurtdışı doktora bursu ile INPG (Institut National Polytechnique de Grenoble), Grenoble, Fransada sürdürdü. Tez çalışmalarının bir kısmını, Avrupa Birliği Doktora Bursundan faydalanarak Université Laval, Québec, Kanadada gerçekleştirdi. 1999 yılında Doktorasını tamamladıktan sonra, Galatasaray Üniversitesi, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesinde öğretim üyesi olarak çalışmaya başladı. 2009 yılında Profesör unvanını alan Gülçin Büyüközkan halen Galatasaray Üniversitesi, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı ve Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı olarak görevlerini sürdürmektedir. Endüstri mühendisliği, lojistik, tedarik zinciri ve dijitalleşme alanlarında çok sayıda ulusal ve uluslararası makalesi, bildirileri ve kitap bölümleri bulunmaktadır. Lojistik Derneği (LODER) Yönetim Kurulu Başkanı olan Prof. Büyüközkan, stratejik yönetim, lojistik, tedarik zinciri ve dijital dönüşüm başta olmak üzere değişik konularda endüstriyel eğitimler ile yenilikçi sistemler kurma, sistem iyileştirme ve dijitalleşme odaklı stratejik danışmanlık hizmetleri vermekte, endüstriyel projeler gerçekleştirmektedir.