EGT4923

İNOVATİF İŞ FİKRİNİN TEKNOLOJİ ŞİRKETİNE DÖNÜŞÜMÜ ONLİNE EĞİTİMİ

Eğitimde kurum içerisinde değer yaratmak isteyen kurum içi girişimciler, inovasyon odaklı iş kültürü oluşturma, sürdürülebilir odaklı büyüme, yaratıcılık ve değişimi sağlama becerilerini kazanacaktır.

Etkinlik Tarihi

19.07.2023
  • Saat: 13:30 - 16:30
  • Son Kayıt Tarihi: 19.07.2023
  • Kalan Kontenjan: 665
İnovatif İş Fikrinin Teknoloji Şirketine Dönüşümü Online Eğitimi
19 Temmuz 2023
13:30 - 16:30

Eğitim inovatif iş fikrinizi ticarileştirerek pazara giden en başarılı rotayı planlamanız için size stratejik bir temel sağlayacaktır. Ticari potansiyelin değerlendirilmesinden iş geliştirmeye ve ölçeklendirmeye kadar geniş kapsamlı konuların ele alındığı bu eğitimde katılımcılar, fikirlerini yeni teknolojilere dönüştürme, gelir getirme, sürdürülebilir girişimlere dönüştürme becerilerini sağlamlaştıracak ve kariyerlerini ilerletecektir. Teknoloji ticarileştirmenin temel unsuları konusunda sağlam bir temel sağlayacaktır. Ayrıca eğitimde kurum içerisinde değer yaratmak isteyen kurum içi girişimciler, inovasyon odaklı iş kültürü oluşturma, sürdürülebilir odaklı büyüme, yaratıcılık ve değişimi sağlama becerilerini kazanacaktır.

Eğitim İçerik
Eğitim; girişimciler, teknoloji transferi profesyonelleri, kurum içerisinde dönüşüm yaratmak isteyen kurum içi girişimciler, yenilikçi fikirleri laboratuvardan pazara taşımak isteyen araştırmacılar, teknoloji şirketi kurma yolunda ulusal ve uluslararası destekleri öğrenmek isteyenler ve içinde girişimcilik ruhu taşıyan herkes için tasarlanmıştır.  Eğitim inovatif iş fikrinizi ticarileştirerek pazara giden en başarılı rotayı planlamanız için size stratejik bir temel sağlayacaktır. Ticari potansiyelin değerlendirilmesinden iş geliştirmeye ve ölçeklendirmeye kadar geniş kapsamlı konuların ele alındığı bu eğitimde katılımcılar, fikirlerini yeni teknolojilere dönüştürme, gelir getirme, sürdürülebilir girişimlere dönüştürme becerilerini sağlamlaştıracak ve kariyerlerini ilerletecektir. Teknoloji ticarileştirmenin temel unsuları konusunda sağlam bir temel sağlayacaktır. Ayrıca eğitimde kurum içerisinde değer yaratmak isteyen kurum içi girişimciler, inovasyon odaklı iş kültürü oluşturma, sürdürülebilir odaklı büyüme, yaratıcılık ve değişimi sağlama becerilerini kazanacaktır.

Eğitimde aşağıdaki başlıklar dikkate alınarak başarı hikayeleri aktarılacaktır. 
- Teknolojik Girişimcilik
- İş Fikrinizin Yol Haritası
- Finans Kaynaklarına Erişme
- Proje ve Kaynak Yönetimi
- Pazara Erişim
- Yatırımcı Sunumu
- Fikrin Korunması 
- Takım Yönetme ve Büyütme
- Ürün Geliştirme
- Global Büyüme

Hedef Kitle: Eğitim; girişimciler, teknoloji transferi profesyonelleri, kurum içerisinde dönüşüm yaratmak isteyen kurum içi girişimciler, yenilikçi fikirleri laboratuvardan pazara taşımak isteyen araştırmacılar, teknoloji şirketi kurma yolunda ulusal ve uluslararası destekleri öğrenmek isteyenler ve içinde girişimcilik ruhu taşıyan herkes için tasarlanmıştır. 

Eğitim 19 Temmuz 2023 tarihinde 13:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Zoom altyapısı kullanılarak yapılacak eğitimde, eğitim günü katılımcılarımıza katılım linki gönderilecektir. 

Eğitim günü, başlama saatinden 10 dakika öncesinden linke tıkladığınızda eğitimin yapılacağı sınıfa girmiş olacaksınız. 

https://zoom.us/download sitesinden Zoom programını yükleyebilirsiniz.

Eğitim Yeri: Online / Zoom 
Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretsizdir.



Eğitimci: Dr. Ebru Çetinkaya
Marmara Üniversitesi’nde doktora derecesini tamamladıktan sonra 2011-2019 yılları arasında Mir ARGE AŞ’de görev alan ÇETİNKAYA, Kimya Araştırmaları Birimi, Zirai Araştırmaları Birimi ve Elektronik ve Yazılım Geliştirme Departmanı’nda yöneticilik yapmış ve böylece farklı disiplinleri içeren ekip yöntemini sağlayarak yenilikçi iş fikirlerinin ticarileştirmesine liderlik yapmıştır.  Ulusal ve uluslararası kuruluşlar tarafından desteklenen Ar-Ge ve Yatırım projelerinde proje yazarı, yürütücü, danışman ve araştırmacı olarak yer almıştır. Ulusal ve uluslararası bilimsel dergilerde yayınlanan çok sayıda makalelerde yazar olarak yer almış olup uzmanlık alanı ile ilgili doktora öğrencilerinin tezlerine eş danışmanlık yapmaya ve Atlas Üniversitesi’nde ders vermeye devam etmektedir. 
2019 yılında İstanbul Sanayi Odası (İSO) Ar-Ge ve Teknoloji Şubesi'nde “Üniversite- Sanayi İşbirliği” kapsamında danışman olarak görevine başlamış ve ardından 2020 yılında İSO Akademi Şubesi’nde yöneticilik yapmış olup sanayicilerin ihtiyaçlarına çözüm oluşturacak ulusal ve uluslararası kuruluşlar tarafından desteklenen projelerde araştırmacı ve yürütücü olarak görev yapmıştır.
2021-2023 yılları arasında YTÜ Yıldız Teknopark’ta Girişimcilik ve Kuluçka Merkezi Müdürü olarak görev yapan Çetinkaya, yüzlerce iş fikrinin ticarileşmesinde aktif rol almıştır. Cambridge Universitesi’nde “Research Commercialisation and Technology Transfer” programından başarı ile mezun olmuştur. Harvard Business Review Türkiye’de girişimcilik & teknoloji, portföy yönetimi, topluluk yönetimi alanındaki makalelerde yazarlık yapmıştır. Teknoloji tabanlı girişimcilere yatırım ve stratejik inovasyon danışmanlığı yapmaya devam etmektedir. 

KATILIMCI TİPİNİ SEÇİNİZ

ETKİNLİK DETAY

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative