EGT3622
AGİLE SCRUM YENİ NESİL PROJE EĞİTİMİ
Eğitimde katılımcıları, çeviklik (agility) kavramı, çevik yöntemler ve Scrum çerçevesi hakkında bilgilendirmek amaçlanmaktadır.
Etkinlik Tarihi
22.12.2022 - 23.12.2022
- Saat: 09:30 - 16:30
- Son Kayıt Tarihi: 22.12.2022
- Kalan Kontenjan: 1
Agile&Scrum: Yeni Nesil Proje Eğitimi
22-23 Aralık 2022
09:30-16:30
Eğitimde katılımcıları, çeviklik (agility) kavramı, çevik yöntemler ve Scrum çerçevesi hakkında bilgilendirmek amaçlanmaktadır.
Bilir: Çevik yöntemlerin geleneksel yöntemlerden farklarını, Scrum çerçevesinin içerdiği rolleri, eserleri, etkinlikleri ve kuralları bilir.
Anlar: Hangi durumlarda çevik yöntemleri kullanabileceğini anlar.
Yapar: Çevik yöntemler ile bir projesini yürütebilir.
Eğitim İçeriği
Agility (çeviklik) kavramı
Agile yöntemler vs. geleneksel yöntemler
Scrum ve Scrum değerleri
Scrum rolleri
Scrum eserleri
Scrum etkinlikleri
Scrumda planlama, tahminleme ve ilerlemenin takibi
Çevik Takımlar için metrikler
Scrumla sürekli iyileştirme
Hedef Kitle: Çeviklik kavramı ve çevik yöntemleri öğrenip kendi projelerinde uygulamak isteyen herkes.
Eğitim 22-23 Aralık 2022 tarihinde 09:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
Eğitim Yeri: Odakule, Meşrutiyet Cad. No:63, 34430 Beyoğlu/İstanbul
Eğitim yeri ve diğer bilgileri eğitim öncesinde katılımcılarımıza iletilecektir.
Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretlidir. Eğitim ücreti 1.250 TLdir.
Agile&Scrum: Yeni Nesil Proje Eğitimi ödemesinde;
Ödeme kredi kartı ile kayıt sırasında online olarak veya banka havalesi ile yapılabilmektedir.
Kayıt sonrası, bir kayıt onay e-postası ve ayrıca KDV mükellefi olmadığımız için makbuz veya fatura kesemediğimizden muhasebe işlemlerinizde kullanabilmeniz amacıyla oluşturulan ödeme yazısını içeren bir e-posta, kayıt sırasında vereceğiniz e-posta adresine otomatik olarak gönderilecektir.
Banka havalesi için hesap bilgileri:
Hesap Sahibi: İstanbul Sanayi Odası
IBAN No: TR25 0006 4000 0011 0111 5690 56 (İŞ BANKASI)
Banka Havalesi ile ödeme yapacak katılımcıların dikkatine:
Banka havalesi ile ödeme yapan katılımcıların, öncelikle kontenjan durumunu kontrol etmeleri ve ödeme sonrası dekontlarını e-posta/faks ile tarafımıza iletmesi, ardından aşağıdaki link aracılığı ile kaydolması gerekmektedir. Online kayıt yapmaksızın sadece ücretin yatırılmış olması, eğitime kaydın gerçekleştirildiği anlamına gelmemektedir.
Eğitmen/Konuşmacı Adı: Onur Özcan
Kariyerine 2005 yılında Garanti Bankasında başladı. Bankada çalıştığı süre boyunca Garanti Teknoloji ile birlikte yürüttüğü projeler sonrasında 2010 yılında Kıdemli İş Analisti olarak Garanti Teknolojiye geçiş yaptı. Garanti Teknolojide kredi değerlendirme, fraud tespit/engelleme ve karar destek sistemleri projelerinde görev aldı. Ardından Intertechte iş süreçleri yönetimi uygulamalarından sorumlu İş Analiz Takım Lideri olarak kariyerine devam etti. Bankacılık alanındaki tecrübelerini web teknolojileri ile harmanlamak için 2012 başında eBaye İş Analiz Yöneticisi olarak transfer oldu.
2012 yılında çevik yaklaşımlarla ilgilenmeye başlayan Onur Özcan kısa sürede Professional Scrum Master sertifikasına sahip oldu. 2014 yılında Vodafone ve yemeksepeti.comun organizasyonel ve teknik çevikliğinin artırılması yönündeki dönüşüm projelerinde Agile Koçu ve danışmanı olarak görev aldı.
2014 yılında, Çevik Proje Yönetimi konulu tezi ile Yazılım Teknolojileri alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Onur Özcan, aynı yıl içerisinde Professional Scrum Product Owner ve Professional Scrum Developer sertifikalarına da sahip oldu. 2015 yılında Türk Telekom Çevik Stüdyo ekibine Agile Koçu olarak katıldı. 3,5 yıl boyunca Türk Telekom ve grup şirketleri bünyesinde yüzlerce IT ve non-IT profesyonelini çevik yaklaşımlarla ilgili eğitti ve pek çok projeye Agile Koçu olarak destek verdi. Modanisada İş Analizi, Yazılım Kalitesi & Testi, Proje Yönetiminden sorumlu bölüm müdürü olarak çalıştı.
Halen Sharpware bünyesinde İş Analizi, Yazılım Testi ve Çevik (Agile) Yöntemler ile ilgili eğitimler vermekte ve kurumlara yazılım geliştirme süreçlerinin iyileştirilmesi için yardımcı olmaktadır.
Kariyeri boyunca 100ün üzerinde Scrum takımıyla birlikte 200+ Sprint koşan Onur Özcan Kadir Has Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesinde çevik yaklaşımlarla ilgili yüksek lisans ve doktora düzeyinde dersler vermektedir.