CVEN0223

TEKSTİL ATIKSULARININ GERİ KAZANILMASI ONLİNE EĞİTİMİ

Eğitimimizin kontenjanı dolmuştur. Yeni düzenlenecek eğitimler için talebinizi cevre@iso.org.tr mail adresine iletebilirsiniz.

Etkinlik Tarihi

26.01.2023

  • Saat: 09:30 - 17:30
  • Son Kayıt Tarihi: 25.01.2023
  • Kalan Kontenjan: 0
Tekstil Atıksularının Geri Kazanılması
Online Eğitimi
26 Ocak 2023

Odamız sanayi tesislerinin atıksularının geri kazanımını konu alan sektörel eğitim serisi gerçekleştirecektir.

Bir tam gün sürmekte olan online eğitimle atık su geri kazanımı tesislerinin proses seçimi, devreye alınması, işletilmesi ve bakımı konularında verimlilik arttırıcı ve dikkat edilmesi gereken konuların detaylı ele alınması amaçlanmaktadır.

Ücretli eğitimlerimizi tamamlayan katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

Eğitim programı aşağıya aktarılan eğitim serimizin ilki 26 Ocak 2023'de saat 09:30-17:30 arasında online (zoom) olarak "TEKSTİL ÜRÜNLERİ VE GİYİM EŞYALARI SANAYİİ" sektörüne özel olarak verilecektir.

Eğitim ücreti kişi başı 600 TL'dir.

Katılmak isteyenlerin sınırlı sayıda katılımcı alınacak olan eğitim için kayıt bilgilerini dikkate almaları önem arz etmektedir. Eğitim için zoom katılım linki, kaydı tamamlanmış katılımcılara eğitimden bir gün önce eposta ile iletilecektir.

Program: 

  1. Atık suların geri kazanımı neden önemlidir?
  2. Atık su geri kazanımı tesis tasarımı ve proses seçimlerinde nelere dikkat etmek gerekir?
  3. Temel prosesler, proses değişkenleri ve performans göstergeleri nelerdir?
  4. Atık su arıtma ve atık su geri kazanım tesislerinde kimyasal yönetiminin önemi nedir, verimli bir tesis işletmek için nelere dikkat etmek gerekir?
  5. Devreye alma aşaması öncesinde yapılması gereken kontroller nelerdir?
  6. Su kalitesi takibi ve tesis kabullerinde yaşanabilecek aksaklıklar nelerdir?
  7. Atık su geri kazanım tesislerinin işletme ve bakımı esnasında neler yanlış gidebilir, ne tür önlemler alınabilir?
  8. Verimlilik arttırıcı çalışmalar neler olabilir?
  9. Atık su geri kazanım tesislerinde iş güvenliğinin ve proses emniyetinin vazgeçilmezleri nelerdir, ne tür önlemler alınabilir?

Kayıt Bilgileri:

Web sitemizden online kayıt alınmaktadır.

Ödeme kredi kartı ile kayıt sırasında online olarak veya banka havalesi ile yapılabilmektedir. Ödeme bilgileri girilmeden kayıt tamamlanmamaktadır.

Kayıt sonrası, bir kayıt onay e-postası ve ayrıca KDV mükellefi olmadığımız için makbuz veya fatura kesemediğimizden, muhasebe işlemlerinizde kullanabilmeniz amacıyla oluşturulan ödeme yazısını içeren bir e-posta, kayıt sırasında vereceğiniz e-posta adresine otomatik olarak gönderilecektir.

Banka havalesi için hesap bilgileri:
Hesap Sahibi: İstanbul Sanayi Odası
IBAN No: TR25 0006 4000 0011 0111 5690 56 (İŞ BANKASI)

Açıklama olarak "Sektörel Atıksuların Geri Kazanımı Eğitimi" yazılması gerekmektedir.

Banka Havalesi ile ödeme yapacak katılımcıların dikkatine:
Banka havalesi ile ödeme yapan katılımcıların, öncelikle kontenjan durumunu kontrol etmeleri ve ödeme sonrası dekontlarını e-posta (oercan@iso.org.tr) ile tarafımıza iletmesi, ardından kayıt olması gerekmektedir. Online kayıt yapmaksızın sadece ücretin yatırılmış olması, eğitime kaydın gerçekleştirildiği anlamına gelmemektedir. Ödeme bilgileri girilip kayıt tamamlanmadan kaydınız bize ulaşmamaktadır.

Eğitimin başlamasına en az 3 gün kala ücret iadesi talebinde bulunabilirsiniz. Eğer eğitimin başlamasına 3 günden az zaman kaldıysa geçerli bir mazeret (vefat, iş değişikliği, hastalık vb.) dahilinde iade talebine İSO Akademi tarafından değerlendirilerek dönüş yapılır. Talebinizin ardından 15 gün içerisinde ilgili banka tarafından ücret iadesi gerçekleşmektedir.

Ömer Çağlar, Rever Akademi Kurucu Ortak: 2003 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden Lisans derecesini, 2005 yılında İşletme Yüksek Lisans (MBA) derecesini aldı. Özel sektörde İSG ve Çevre Kontrol Mühendisi olarak görev almaya başladı. Görevi sürecinde ulusal ve uluslararası bir çok platformda sayısız ödül alan atık su geri kazanım tesisinin (45.000 m3/gün kapasiteli) proses seçimi, devreye alınması ve proses iyileştirmesi takibini yürüttü. Su yönetimi, döngüsel ekonomi, atık azaltımı ve sürdürülebilirlik alanlarında AB destekli HORİZON 2020 kapsamında fonlanan Ar-Ge (Integroil, Aquaspice, EpcEqTech, Coralis, Hydroptics) ve inovasyon projeleri ile çalışmalarını çeşitlendirmiştir. Atık su geri kazanımı, Yaşam Döngüsü Değerlendirmesi(YDD-LCA), ters ozmoz sistemlerinde makine öğrenmesi teknikleri ile performans takibi, clinoptilolite ile koku giderimi gibi çevre mühendisliğinin farklı uzmanlık konularında makaleler yayınlamıştır.


KATILIMCI TİPİNİ SEÇİNİZ

ETKİNLİK DETAY

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative