EGT2024

İŞLETMELERDE OKR UYGULAMALARI VE ÖRNEKLERİ ONLİNE EĞİTİMİ

OKR (Hedefler ve Anahtar Sonuçlar), ölçülebilir hedefler etrafında hizalanma ve etkileşim oluşturmak için sade ve etkili bir yönetim aracıdır. Bu eğitimde OKR ile ilgili tüm temel kavramlar ele alınacaktır.

Etkinlik Tarihi

20.02.2024

  • Saat: 13:30 - 16:30
  • Son Kayıt Tarihi: 20.02.2024
  • Kalan Kontenjan: 352

İşletmelerde OKR Uygulamaları ve Örnekleri Online Eğitimi 
20 Şubat 2024 
13:30-16:30

OKR (Hedefler ve Anahtar Sonuçlar), ölçülebilir hedefler etrafında hizalanma ve etkileşim oluşturmak için sade ve etkili bir yönetim aracıdır. Bu eğitimde OKR ile ilgili tüm temel kavramlar ele alınacaktır.

Eğitim İçerik
• OKR nedir?
• OKR'ın avantajları nelerdir?
• OKR’ın temel bileşenleri nelerdir?
• Anahtar sonuç türleri
• OKR’ın ayırdedici temel özellikleri nelerdir?
• OKR Örnekleri
• OKR uygularken yapılan temel hatalar
• OKR seviyeleri
• OKR’da rutinler ve döngüler

Hedef Kitle: OKR ile hedef yönetimi gerçekleştirmek isteyen tüm profesyoneller
Eğitim 20 Şubat 2024 tarihinde 13:30-16:30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Eğitim Yeri: Zoom/Online  
Zoom bilgileri, kayıtlı katılımcılarımıza eğitim günü iletilecektir. 

Ücret ve Kayıt:
Eğitime katılım ücretsizdir.



Eğitimci: Öğr. Gör. Onur Özcan, Agile Koç , Proje Lideri, Öğretim Görevlisi
Kariyerine 2005 yılında Garanti Bankası’nda Müşteri Temsilcisi olarak başladı. 2006 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu’na bağlı Sahtecilik Tespit ve Engelleme birimine geçti. Bu birimde 4 yıl boyunca müşteri ve paydaş olarak pek çok yazılım projesine dahil oldu. 
Dahil olduğu projelerde edindiği tecrübeler sonrasında 2010 yılında Kıdemli İş Analisti olarak Garanti Teknoloji’ye geçiş yaptı. Garanti Teknoloji’de kredi değerlendirme, sahtecilik tespit/engelleme ve karar destek sistemleri projelerinde görev aldı. 
Ardından başta Denizbank olmak üzere Türkiye’deki pek çok banka ve finans kuruluşuna yazılım çözümleri üreten Intertech’e iş süreçleri yönetimi uygulamalarından sorumlu İş Analiz Takım Lideri olarak transfer oldu. Intertech’te Temel Bankacılık, İş Süreçleri Yönetimi, Mobil Bankacılık, Sosyal Medya Bankacılığı gibi alanlarda projelere katkı sağladı.
Bankacılık alanındaki tecrübelerini web teknolojileri ile harmanlamak için 2012 başında eBay’e (Gittigidiyor) İş Analiz Yöneticisi olarak transfer oldu. Aynı yıl çevik (agile) yaklaşımlarla ilgilenmeye başlayan Onur Özcan kısa sürede Professional Scrum Master sertifikasına sahip oldu. 
2014 yılında Vodafone ve yemeksepeti.com’un organizasyonel ve teknik çevikliğinin artırılması yönündeki dönüşüm projelerinde Çeviklik (Agile) Koçu ve danışmanı olarak görev aldı. Aynı yıl, Çevik Proje Yönetimi konulu tezi ile Yazılım Teknolojileri alanında yüksek lisans derecesine sahip olan Onur Özcan, aynı yıl içerisinde Professional Scrum Product Owner ve Professional Scrum Developer sertifikalarına sahip oldu. 
2015 yılında Türk Telekom Çevik Stüdyo ekibine Çeviklik (Agile) Koçu olarak katıldı. Türk Telekom bünyesinde yüzlerce BT ve BT dışı alanlardaki profesyoneli çevik yaklaşımlarla ilgili eğitti ve pek çok projeye Çeviklik (Agile) Koçu olarak destek verdi.
Halen bağımsız danışman olarak İş Analizi, Yazılım Kalitesi & Testi ve Çevik (Agile) Yöntemler ile ilgili eğitimler vermekte ve Türkiye’deki pek çok kuruma yazılım geliştirme süreçlerinin iyileştirilmesi için yardımcı olmaktadır. Birlikte çalıştığı kurumlardan bazıları Türk Telekom, Tatilbudur.com, Hitit Computer Services, Innova, Argela, Pegasus Havayolları, Roche Diagnostics, Sebit, Hayat Varlık A.Ş., Yıldız Holding, Çelik Motor, ULAK Haberleşme A.Ş., STM, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş., Otomatica Otomasyon, Linktera, Cybernet, Paynet, Arena Bilgisayar, Bilyoner, Sodexo, Tofaş’tır.
Onur Özcan halen Bahçeşehir Üniversitesi’nde çevik yaklaşımlar ve iş analizi ile ilgili yüksek lisans dersleri de yürütmektedir.

KATILIMCI TİPİNİ SEÇİNİZ

ETKİNLİK DETAY

Seminer / Eğitim Arama

Türü
Tipi
Adı
Kodu
İçeriği

Bu site içeriğinin her türlü hakkı İstanbul Sanayi Odası'na aittir. İzinsiz kullanılamaz.

Gri Creative